четверг, 31 мая 2012 г.

Навчальний проект "Культура спілкування в Інтернет"

Цей блог призначений для того, щоб учні-учасники проекту "Культура спілкування в Інтернет" могли спілкуватися між собою, обмінюватися зауваженнями та коментаріями, задавати питання учасникам та викладачу-керівнику проекту. Удачі!

3 комментария:

  1. В цьому проекті приймають участь учні І курсу по професії "Оператор комп'ютерного набору".
    Після завершення проекта учні зможуть працювати в Інтернет з дотриманням норм культури спілкування, приділяти увагу захисту від комп'ютерних вірусів, не розсилати спам і т.д. Крім цього учні навчаться знаходити, аналізувати, обробляти та оцінювати інформацію в різних формах; у них формуються навички постановки та розв'язку проблем, вміння працювати в групах.

    ОтветитьУдалить
  2. Основоположне питання: Що Ви розумієте під культурою спілкування в Інтернет?
    Проблемні питання: Чи потрібно дотримуватися культурних норм при роботі в Інтернет? Як зробити роботу в Інтернет комфортною не тільки для себе, але й для тих користувачів, з якими Ви спілкуєтесь? Чим відрізняється віртуальне спілкування від реального?
    Навчальні питання: Що потрібно виконувати, щоб не допускати розповсюдження комп'ютерних вірусів в мережі Інтернет? На яких сайтах існує захист від спаму? Норми поведінки при спілкуванні в чаті, при переписці і т.д.

    ОтветитьУдалить
  3. Корисні ресурси: http://www.mon.gov.ua/index.php/ua/, http://www.proftekhosvita.org.ua/uk/, http://ru.wikipedia.org/, http://ru.wikipedia.org/wiki/Метод_проектов

    ОтветитьУдалить